Achtergrond van Leo Graanoogst

De basis van van mijn coaching haal ik uit een jarenlange ervaring als senior leidinggevende in diverse werkkringen. Zo heb ik voorafgaand aan de oprichting van LG Coaching & Management, ruim 27 jaar bij de Nederlandse politie gewerkt. Naast de eindverantwoordelijkheid voor verschillende organisatie-eenheden, heb ik veel ervaring opgedaan en mijn sporen verdiend in het aansturen, begeleiden en coachen van medewerkers.

Daarna verruilde ik mijn werk bij de politie voor een loopbaan als interim manager en heb gedurende 2 jaren bij onder andere een woningcorporatie, een grote penitentiaire instelling en een omgevingsdienst opdrachten uitgevoerd.
In de afgelopen 4 jaren was ik werkzaam als regiomanager bij de Stichting Halt en was verantwoordelijk voor de regio's Amsterdam, Zaanstreek Waterland en Noord Holland.

Coaching is een expertise die ik mij, mede door mijn jarenlange ervaring in verschillende organisaties, eigen heb gemaakt en heb versterkt met de opleiding NOBCO professioneel coach.

Bij LG Coaching & Management staan de persoonlijke benadering, kwaliteit, exclusiviteit, professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Je kunt er dan ook op rekenen dat altijd maatwerk wordt geleverd.

Spreekt dit vooruitzicht je aan, neem dan contact met ons op.